6 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυση κατά του δήμου για τα "παράνομα" ενοικιαστήρια


Σημ: Η εικόνα αυτή είναι κρεμασμένη για γραφεία του SMASA ή όπως αλλιώς λέγεται, με την οποία αποτυπώνεται "καλλιτεχνικά" η παραμεσιτεία, ο ανταγωνισμός μεσίτη-ιδιοκτήτη κοκ.....

Άρθρο:
"Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση της τοποθέτησης ενοικιαστηρίων σε στάσεις λεωφορείων από ιδιοκτήτες ακινήτων, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει πριν από αρκετό καιρό ο Σύλλογος Μεσιτών Νομού Καβάλας κατά του αντιδημάρχου Καθαριότητας, του αντιδημάρχου υπεύθυνου για τη Δημοτική Αστυνομία και του δημάρχου Καβάλας.

Σε δηλώσεις του χθες στο Στούντιο 7 ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Γιάννης Πουρσαϊτίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι προσωπικό απέναντι στα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, αλλά πρόκειται για ένα ζήτημα αποκλειστικά θεσμικό.

«Έγιναν από τότε όλες οι απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, με εκκλήσεις προς το Δήμο Καβάλας και με επιστολές που είχαμε στείλει» σημείωσε ο κ. Πουρσαϊτίδης.

«Πρέπει να παραδεχθώ βέβαια ότι έγιναν κάποιες προσπάθειες από τη δημοτική αρχή. Δεν έβγαινε μεν το πιεστικό μηχάνημα καθαρισμού που είχε προμηθευτεί ο δήμος επί θητείας Εριφυλλίδη για να καθαρίζει τις στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ, όμως ορισμένες προσπάθειες έγιναν. Ειδικά στις περιόδους αιχμής για το δικό μας το επάγγελμα, κατά κύριο λόγο δηλαδή τη χρονική περίοδο που περιμένουμε αύξηση της δουλειάς μας με τις ενοικιάσεις των φοιτητικών κατοικιών, γινόταν ένα όργιο με τις παράνομες τοποθετήσεις ενοικιαστηρίων, που ακόμα γίνεται σε μικρότερο βαθμό όμως. Τότε είχε γίνει μήνυση από το Σύλλογο Μεσιτών Νομού Καβάλας κατά του αντιδημάρχου Καθαριότητας, του αντιδημάρχου της Δημοτικής Αστυνομίας και του δημάρχου.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της, έστω και καθυστερημένα το 2009. Το 2010 μετά τις εκλογές κλήθηκα ως τελευταίος μάρτυρας πολιτικής αγωγής για να καταθέσω στην αστυνομία και κατόπιν από ότι μαθαίνω προχώρησε η διαδικασία. Εμείς σε καμιά περίπτωση δεν κατηγορήσαμε κανέναν, ζητήσαμε απλώς το αυτονόητο. Ζητήσαμε τότε να γίνει μια ενημέρωση, πρώτα από όλα στους πολίτες της Καβάλας.

Παρακαλούσαμε να δοθεί μια συνέντευξη τύπου ώστε να πούμε στον κόσμο ότι αυτό που γίνεται μας προσβάλει και ότι θα πρέπει να σταματήσει. Αυτή η συνέντευξη δεν δόθηκε ποτέ. Θέλω να τονίσω ότι δεν υπάρχει κάτι το προσωπικό απέναντι στους συγκεκριμένους πολιτικούς. Είναι καθαρά θεσμικό το θέμα».

Μάρθα ΠΟΛΙΤΟΥ

Πηγή: www.evdomi.gr

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Ανάρτηση από : Δημήτρη Ζαμάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: