5 Νοεμβρίου 2010

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!!!



                                                            
 
ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ    
ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΦΥΛΛΑΔΙΑ!!
ΑΚΟΜΨΑ, ΑΣΧΗΜΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ,
ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑ!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ !!!!!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ !

ΥΠΟΥΡΓΟΣ (κατοικος της περιοχης) + ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (κατοικος της περιοχης) + ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ:
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΓΙΑ την απαγόρευση διαφήμισης μεσιτικής αμοιβής κατώτερης από το οριζόμενο ως κατώτατο όριο 2%.
 ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ....(διαβαστε το αρθρο που ακολουθει) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΤΩΡΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ  ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΛΑ  ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ).
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΜΥΑΛΕ!!! 
ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΟΥ...


Η ΟΜΑΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ) ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .... 

ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ δειγματα της ΡΥΠΑΝΣΗΣ και του ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ !!!:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ !!! 









11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Mαύρα γράμματα, μαύρη αγγελία, μαυραγορίτες κανονικοί. Μαυρίστες τους όπου τους βρείτε!

Ανώνυμος είπε...

Σε μια εποχή όπου η δουλειά μας έχει δυσκολέψει απεριόριστα και η κρίση έχει επηρεάσει ακόμη και τα έτοιμα κλεισίματα, οι τράπεζες σταμάτησαν να εγκρίνουν δάνεια, οι αγοραστές ελέγχουν την αγορά, τα περισσότερα ακίνητα είναι υπερτιμημένα, οι πραγματικοί αγοραστές είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δουλεύουμε τις διπλές ώρες για να καταφέρουμε να πουλήσουμε τα μισά ακίνητα από αυτά που θα πουλούσαμε στις ‘καλές εποχές’. Τα ακίνητα του κάθε συνάδελφου περνούν εξονυχιστικό έλεγχο από τους αγοραστές με την ελπίδα ότι θα βρουν κάτι πιο προσιτό και καλύτερο. Πιστεύω πως τον τελευταίο καιρό όλοι μας έχουμε βιώσει παρόμοια περιστατικά .
Στην προηγούμενη εταιρία όπου εργαζόμουν , η οποία ήταν ένα μεγάλο σχολείο με τις καλύτερες προδιαγραφές για πωλήσεις στο χώρο μας, μου έμαθαν το εξής: Ανάμεσα στις αμέτρητες ερωτήσεις όπου θέτουμε σ΄ ένα αγοραστή , ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν χάνουμε το χρόνο μας μαζί του , αλλά επίσης να είμαστε προετοιμασμένοι για την παραμικρή δυσκολία, υπάρχει και η ερώτηση, «με ποιο τρόπο θα πληρώσετε το κόστος του ακίνητου όταν το βρούμε?». Την ερώτηση αυτή πιστεύω ότι την θέτουμε όλοι στους πελάτες μας .
Αν δεν κάνω λάθος η ερώτηση αυτή ανήκει στην αξιολόγηση του αγοραστή. Έχοντας λοιπόν αξιολογήσει τους αγοραστές με τους οποίους συνεργάζομαι , έχω το δικαίωμα να λέω με βεβαιότητα πως τα ακίνητα που θα αγοράσουν είναι τοις μετρητοίς. Επίσης αγαπητέ συνάδελφε το φυλλάδιο δεν δηλώνει πουθενά ότι θα αγοραστούν όλα τα ακίνητα που θα αναβρεθούν χάρη σε αυτό . Ο κάθε αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιλέξει το ακίνητο που θα αγοράσει.
Γνωρίζω από την εμπειρία μου στον χώρο των πωλήσεων, πως όταν ένας αξιολογημένος αγοραστής έχει μετρητά , θα αγοράσει σίγουρα και σύντομα . Εφόσον τα ακίνητα τα οποία θα αγόραζαν οι αγοραστές με τους οποίους συνεργάζομαι, δεν υπάρχουν σε έντυπα αγγελιών, ούτε στο χαρτοφυλάκιο μου και ειδικότερα όταν υπάρχουν σε χαρτοφυλάκιο συνάδελφου ο οποίος δεν συνεργάζεται με αλλά γραφεία, δυσκολεύεται με τον τρόπο αυτό η εργασία μου, η πώληση του ακίνητου αλλά και η πιθανότητα ο αγοραστής να μην εξυπηρετηθεί από κανένα συνάδελφο . Για τον λόγω αυτό έπραξα και εγώ ανάλογα. Λυπάμαι εάν ο τρόπος μου ήταν άκομψος και ερασιτεχνικός, υπόσχομαι αυτό να διορθωθεί άμεσα.

Έχοντας λοιπόν αξιολογήσει αγοραστές που όντως έχουν μετρητά και μη έχοντας ακίνητα τα οποία πιθανόν θα αγόραζαν , μπήκα στη διαδικασία να κολλήσω τα φυλλάδια στις περιοχές όπου οι αγοραστές έχουν δείξει ενδιαφέρον, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον αγοραστή να εξυπηρετηθεί, ή με κάποιον μεσίτη συνάδελφο με συνεργασία ή άμεσα με κάποιο πωλητή που έχει αποφασίσει να πουλήσει το ακίνητο του. Θεωρώ πως κανένας συνάδελφος αυτή την εποχή δεν έχει την πολυτέλεια να διώξει αγοραστή ή να περιμένει πότε θα βρει το κατάλληλο ακίνητο .
Εάν λοιπόν κατηγορηθώ εγώ για ρύπανση του περιβάλλοντος θα πρέπει να κατηγορηθεί ο κάθε συνάδελφος που έριξε ένα φυλλάδιο κάτω από μια είσοδο, κόλλησε ένα πωλητήριο σε μια κολώνα, κόλλησε ένα ενοικιαστήριο έξω από μια πολυκατοικία, όπως και ο κάθε πολίτης όπου έβαλε παρόμοια πωλητήρια, ενοικιαστήρια ή ζητήσεις σε οποιαδήποτε σημείο ή χώρο της πόλης μας.
Παρόλα αυτά το λάθος μου δεν ήταν που προσπάθησα να εξυπηρετήσω τους αγοραστές. Στο συνάδελφο μεσίτη δεν θα απολογηθώ για την προσπάθεια μου να εξυπηρετήσω τον αγοραστή . Θα ζητήσω όμως συγνώμη από κατοίκους της περιοχής, εάν το φυλλάδιο αυτό ενόχλησε.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος θα ήθελα να απαντήσω στο συνάδελφο ότι κανένας κάτοικος δεν μου τηλεφώνησε να μου εκφράσει τα παράπονα του, ούτε και κάποιος συνάδελφος. Αντίθετα μου τηλεφώνησαν για να προτείνω το ακίνητο τους σε αγοραστές. Επαναλαμβάνω πως εάν ενόχλησα κάποιο κάτοικο ή μη κάτοικο της περιοχής ζητάω συγνώμη. Τέλος αγαπητέ συνάδελφε κατηγορώντας εμένα για ρύπανση κατηγορείτε όλους τους μεσίτες που βάζουν πωλητήρια και όλους τους πολιτικούς που έριξαν φυλλάδια τις μέρες αυτές λόγω εκλογών.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον αγαπητό συνάδελφο που εκθέτοντας τα παράπονα του μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω σε όλους τους συνάδελφους, να διορθώσω τα φυλλάδια και να γίνω καλύτερος επαγγελματίας.

Ειλικρινά Ευχαριστώ,

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι άν ο συγνάδελφος που έχει τό συγκεκριμμένο γραφείο γνωρίζει ότι η διαφήμηση ψευδών πληροφοριών είναι στο στόχαστρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού
1. για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού αλλά και
2. ταυτόχρονα για αθέμιτο ανταγωνισμό .

Mεσιτικά Νέα είπε...

1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!
2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ (ΝΑ ΣΤΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΑΣ).
3. ΤΟ "ΦΥΛΛΑΔΙΟ" ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ/ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!
4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ "ΡΥΠΑΝΣΗ".
5. Η ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
6. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ, ΤΙ ΑΝΤΥΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ?
6. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ.

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...

Αργυρώ Κουκουλά είπε...

Γέλασα, ομολογουμένως με την ''απολογητική'' απάντηση του συναδέλφου, που μάλλον δυσκολεύτηκε να την συντάξει.
Αγαπητέ Συνάδελφε, άν θέλατε όντως νά συνεργαστείστε με τούς συναδέλφους της περιοχής είχατε τόσους άλλους τρόπους πλήν του συγκεκριμμένου που προσωπικά τόν θεωρώ πραξικοπηματικό ,αντιδεοντολογικό αλλά και πρόχειρο από άποψη καθαρού μάρκετινγκ. Ενας τόσο λανθασμένος τρόπος διαφήμισης/ενημέρωσης , προδίδει κάθε άλλο παρά πείρα αποκτηθείσα σε γραφείο ωλκής όπως ισχυρίζεσθε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μεσιτικά Νέα, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε με ποιον τρόπο εσείς οριοθετείται τη περιοχή σας. Προσπαθώ να κατανοήσω την παράγραφο 6 και μάλλον αδυνατώ. Μέχρι τώρα νόμιζα πως είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και πως μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε παντού. Λανθάνω? Όσο για το αντίκτυπο που θα έχει ένα τέτοιο φυλλάδιο, μάλλον πλεονέκτημα θα μου έδινε. Όσο για την «ρύπανση» που αναφέρετε δεν θυμάμαι να σας απασχόλησε άλλη φόρα. Ας κατακρίνουμε όλοι μαζί τους πολιτικούς, τους κλειδαράδες, τα πολυκαταστήματα και τους υπόλοιπους συναδέλφους που μας αφήνουν φυλλάδια στις εισόδους των πολυκατοικιών και όχι μόνο… Εσείς δεν έχετε «ρυπάνει» ποτέ το περιβάλλον με ανάλογα φυλλάδια? Πολύς λόγος για το τίποτα… Εν τέλει ας ασχοληθεί η επιτροπή ανταγωνισμού και ας μην δικάζουμε εμείς στο διαδύκτιο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ . ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΑΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ . ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ .

Mεσιτικά Νέα είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ (ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ,ΕΛΕΟΣ.

2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ή ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ.
ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑΣ.
ΜΗ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΤΥΠΩΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ,ΣΤΕΙΛΤΕ EMAILS, ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ....

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.....ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα συνάδελφοι!!

Στο σχόλιο παραπάνω ενός συναδέλφου ότι κανένας μεσίτης δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για αφισσορύπανση
να του αναφέρω ότι ίσωσ εγώ σαν μεσιτικό γραφείο ,εδώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ,όπου εδώ και 10 χρόνια δεν έχω βάλει σε καμιά κολόνα της ΔΕΗ ή δέντρο ΠΩλείται ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!! Και είμαι πραγματικά υπερήφανος γι'αυτό παλικάρια!!!!Για εσάς μπορεί να φαίνομαι..βλάκας αλλά την αισχρή συνείδηση που τρέφεται λες και οι κολόνεσ και τα δέντρα είναι δικά σας δεν θα την ακολουθήσω.Μάλιστα βρέθηκα και στο Αστυν.Τμήμα αφού ένας καλός μεσίτης μπροστά στο γραφείο κυριολεκτικά από πάνω έως κάτω είχε βάλει Πωλείται κι Ενοικιάζεται όπου κι εγώ ως πιο μάγκας πήγα και του τα έβγαλα!!!!Ο οποίος τόλμησε να με τραβολογήσει και στο τμήμα ...κι ενόσω καταθέταμε όλο και πιο πολύ αναγνώριζα στο πρόσωπο της συζύγου και της κόρης του ότι πριν κάποιο διάστημα είχαν εμφανιστεί στο γραφείο μας ως πελάτες για να κόψουν κίνηση και κατόπιν άνοιξαν το μεσιτικό τους γραφείο..ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!!!!!ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ και απατεωνίσκος κοινώς,σκατιάρησ άνθρωπος.Και μετά μου λέτε θα πάει μπροστά ο κλάδος,η χώρα κι η κοινωνία...