16 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ + ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ = ?+? = ?

ΝΕΑ και οριστικη διαβουλευση.

Στις Σελιδες - Θεματα αναρτουμε τμηματικα το ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ του Μεσιτη (δεξια στη σελιδα).

Η προταση νομοσχεδιου που εγινε απο τους "αρμοδιους" συναδελφους μας ΔΕΝ ειναι τυχαια.

Μελετηστε το! 
Διαβαστε το προσεκτικα, πολυ προσεκτικα.
Παραγραφο προς παραγραφο. 
Κρατειστε σημειωσεις.
Καθε ορισμος κρυβει και μια προταση για το νομοσχεδιο!
Τι ΣΑΣ συμφερει εσας προσωπικα, τι ΔΕΝ σας συμφερει?
Συμφωνειτε με κατι ή οχι?
Τι προτεινετε εσεις προσωπικα?
Δεν χρειαζεται να εχετε νομικες γνωσεις. Χρησιμοποιηστε τις εμπειριες σας απο διαφορες υποθεσεις και περιστατικα.

Θα σας ζητηθει να κανετε τις προτασεις σας για το τροποποιημενο  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΣΙΤΩΝ που θα αναρτηθει πολυ συντομα στο http://www.opengov.gr/home για ΝΕΑ και οριστικη διαβουλευση.

Πιθανον/σιγουρα ΔΕΝ θα σας παραπεμψουν να κανετε προτασεις με βαση το περιγραμμα!

Η προταση νομοσχεδιου που εγινε απο τους "αρμοδιους" συναδελφους μας ΔΕΝ ειναι τυχαια.

Υποτιθεται οτι οι συνδικαλιστικες οργανωσεις το εχουν ηδη κανει εδω και πολλους μηνες!

Τη ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ αυτη την ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ απο αρμοδιο Υπουργειο διοτι οι κ.κ. της ΟΜΑΣΕ ισχυριστηκαν οτι:"Σήμερα στην Ελλάδα τον επαγγελματικό χώρο των μεσιτών καλύπτουν συνδικαλιστικά 17 πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις"(διαβαστε παρακατω το αποσπασμα).

Διαβαστε την αναρτηση μας και τις ερωτησεις μας. Ουτε μια απαντηση ΔΕΝ λαβαμε:

ΟΜΑΣΕ: ΠΟΣΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?

http://mesitikanea.blogspot.com/2010/05/blog-post_2308.html

Η προταση νομοσχεδιου που εγινε απο τους "αρμοδιους" συναδελφους μας ΔΕΝ ειναι τυχαια.

Ζητησαμε επανειλημενως να μας απαντησουν σε συγκεκριμενες ερωτησεις και κρατουν το στομα τους κλειστο!

ΓΙΑΤΙ?

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ?

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?

Μελος του ΔΣ της ΟΜΑΣΕ μας εκμυστηρευθηκε οτι: "καλυτερα ενα κακο νομοσχεδιο, παρα κανενα. Μετα θα ζητησουμε τροποποιησεις"  

 Κατα διαστηματα "διερευσαν" διαφορα προτεινομενα νομοσχεδια.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ κυριοι των συλλογων που κρατατε το στομα σας κλειστο!

Η προταση νομοσχεδιου που εγινε απο τους "αρμοδιους" συναδελφους μας ΔΕΝ ειναι τυχαια.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ περιγραμματος:


Σήμερα στην Ελλάδα τον επαγγελματικό χώρο των μεσιτών καλύπτουν συνδικαλιστικά 17 πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως φαίνεται στον Πίνακα 2 που ακολουθεί:


ΠΙΝΑΚΑΣ 2
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  ΜΕΣΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

  1.  
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ ΒΟΛΟΥ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΕΡ. ΠΡΩΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΡΩΤΟΔ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

  1.  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ XANIΩN

( Πηγή ΟΜΑΣΕ, Αύγουστος 2009)

2 σχόλια:

©2010 AKestate.gr, Μαυρομιχάλη 85, Αθήνα, 2103645641, 6932266636 είπε...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ :
Το Προσχέδιο Νομου για τους Μεσίτες σε Δημόσια Διαβούλευση

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,
Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παρα''πούλια'',που σημαίνει ότι παρά τήν κακοήθεια,την κοινωνική οξείδωση και την επιστημονική αποξένωση των Δ.Σ του υποτιθέμενου Συλλόγου ΜΑΣ και της κατ΄εφημισμόν Συνομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, να κόψουν και να ράψουν ένα νομοσχέδιο για τούς μεσίτες στα μέτρα της αμάθειας και της ιδιωτείας τους,χωρίς καμμιά δυνατότητα διαλόγου εντός του κλάδου, τό Μπίζζζζζζζζζζζ τους έρχεται κατακέφαλα από τήν ίδια την χρονική περίοδο και τίς επικοινωνιακές δεσμεύσεις της παρούσας Κυβέρνησης :
Δ η μ ό σ ι α Δ ι α β ο ύ λ ε υ σ η,
πρός τό τέλος Ιουλίου
για τό ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΣΙΤΩΝ
στο http://www.opengov.gr
κι όχι βέβαια στην Ιστροτρύπα του Συλλόγου Αθηναίων Μεσιτών όπως καλούσε την περασμένη Πέμπτη το ...''γραφειάκι τύπου'' του ΔΣ για ανάρτηση χθές που ακόμα...την συντάσσει,επειδή τα συνδικαλιστικά κολυβογράμματα, δεν μπορούσαν να φτάσουν ποτέ ως το απίθανο σημείο της μαντείας πώς η γνώμη του Κλάδου θα ζητηθεί δημοσίως κι επισήμως .

Έτσι θα μας ζητηθεί να κάνουμε τις δικές μας προτάσεις , για το πώς θέλουμε να θεσμοθετηθεί το επάγγελμά μας, στο νέο ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΣΙΤΩΝ που θα αναρτηθεί πολύ σύντομα στο http://www.opengov.gr για ΕΠΊΣΗΜΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ κι όχι της πλάκας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν από σήμερα να σκεφτόμαστε τί θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις που θα τεθούν, λαμβάνοντας υπ΄όψιν την πολιτικοοικονομική φάση που καθοριστικώς σφραγίζει με καινούργια οικονομοτεχνικά δεδομένα και τό δικό μας επάγγελμα.
Ας συνυπολογίσουμε ότι η απελευθέρωση κλειστών επαγγελματικών κλάδων θα εμφανίσει νέα επαγγελματικά σχήματα με υψηλότερες και κυρίως αποδείξιμα κατοχυρωμένες επιστημονικές γνώσεις και οι συνεργασίες μας, πλέον, δεν θά εννοούνται εντός της συντεχνίας των κτηματομεσιτών παλιάς κοπής που ξέρουμε , αλλά εντός της επενδυτικής αρένας όπου ''άλλη ΄ναι η δουλειά του ναύτη κι άλλη του καντιλαναύτη'', κι ας μην φτάσουμε στο σημείο αυτογελοιοποίησής μας, να προτείνουμε ερμαφροδιτισμούς τύπου Μεσίτης-Εκτιμητής Ακίνητης Περιουσίας , κατα τις κομπλεξικές ανάγκες των ''συντακτών'' Νομοσχεδίων περί Μεσιτών,μέχρι σήμερα.

Συνάδελφοι/Συναδέλφισσες,
ας αποδείξουμε ότι μεσίτες δεν είναι μόνο οι τέσσερεις-πέντε της ΟΜΑΣΕ κι η παρέα τους κι ας λάβουμε μέρος στην Δ.Δ ως σκεπτόμενοι με όραμα και ορίζοντα επαγγελματικό , ως επιστήμονες της εμπειρίας μας κι όχι ώς μπακάληδες και μεσίτες της περασμένης κοσμικής περιόδου, όπως πρότειναν ως σήμερα οι προχειρολόγοι..
Ενα πολύ καλό βοήθημα πρός μελέτη του τι θα προτείνουμε είναι τόσο το περίγραμμα του μεσίτη που βρίσκεται στο mesitikanea.blogspot.com/p/blog-page_2814.html κι επειδή το έχει εγκρίνει το ΕΚΕΠΙΣ σίγουρα θα το λάβει υ΄όψιν της η σύνταξη της Δημόσιας Διαβούλευσης κι είναι ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε όπου το βρίσκετε απαραίτητο, όσο και το Α Συνέδριο Μεσιτών Θεσ/νίκης livemedia.gr/default.aspx?action=showMedia&id=589&albumID=33
Εστιάστε σέ όσα πολύτιμα λέει η κ. Μελίδου στην εισήγησή της καθώς και στις απαντήσεις πού δίνονται στο κομμάτι της συζήτησης, για το μέγα θέμα της Αστικής Ευθύνης που από'δω και στο εξής θα καθορίσει την νομιμότητα του μεσίτη, περισσότερο από ποτέ..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Κι η επωδός:
Οι αδέξιες εικοτολογίες ασχέτων, όσο κι άν επεμβαίνουν ενεργά στην καθυστέρηση της εξέλιξης, εν τέλει,δεν προκαλούν νομοτέλειες αλλά γραφικότητες τύπου προτάσεων ΜΑΣ και ΟΜΑΣΕ!

ΑΘΗΝΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

©2010 AKestate.gr, Μαυρομιχάλη 85, Αθήνα, 2103645641, 6932266636

υστερόγραφο:
''Κυρίες'' και ''Κύριοι'' των Δ.Σ ΜΑΣ και ΟΜΑΣΕ,
με τίς υγείες σας΄΄ (=ο καιρός που είσασταν ό,τι σας βόλευε να δηλώνετε δίνει επειγόντως την θέση του στον καιρό που είστε μόνο ό,τι αποδείξετε ότι είστε !!!)

Mεσιτικά Νέα είπε...

Υπενθυμηση αλληλογραφιας:

Sent: Wednesday, February 10, 2010 9:36 AM
To: george@ethnikimesitiki.gr

k.ΣΑΓΗΡΑΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ HELEXPO.
ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΩΣ ΟΜΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.
ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ. ΤΗΣ ΟΜΑΣΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΘΗΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΣΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Η ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ , ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ.
ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΚΑΤΣΕΛΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

ΓΣ: Είναι όμως εντυπωσιακο το γεγονος ότι παρα πολλοι Συναδεφοι από ολη την Ελλαδα (περιπου 900) με ευχαριστησαν (αλλοι γραπτως και αλλοι τηλεφωνικα) και συγχρονως δηλωσαν α) αγνοια των οσων γινονται και β) δυσαρεσκεια με τα τοπικα ΔΣ των Συλλογων που ανηκουν. Είναι χαρακτηριστικη μια γραπτη απαντηση Συναδελφου: “… - Κατά τα άλλα, όλη αυτή η «παρωδία» που εν πολλοίς γενικεύεται στην πατρίδα μας, επιβεβαιώνει το άσμα, «ηρωικό και πένθιμο» -Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα.” Αυτό από μονο του τα λεει όλα!

Προσεξτε λοιπον εσεις: α) σε ποιους Συναδελφους αναθετετε να εκτελεσουν ένα τοσο σοβαρο εργο και β) πως αυτοι ενεργουν και εκτελουν τις εντολες σας. Οι γνωσεις τους, η συμπεριφορα τους και ο τροπος που το πρατουν εκθετουν όχι μονο την ομοσπονδια αλλα και εσας προσωπικα για τις επιλογες σας καθως και το επαγγελμα μας.

κ.ΣΑΓΗΡΑΚΗ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ,ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΘΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.
ΑΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ .
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΝΤΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΣΕ.